Zirkonium coating van het gebit

 Zirkonium kroon

In dit systeem wordt een witte zirkoniumlegering gebruikt in plaats van metaal als onderconstructie.

Hoewel veel dingen invloed hebben op het uiterlijk van kronen en bruggen, is het belangrijkste hun reactie op licht. Natuurlijke tanden laten licht door. Hierdoor ontstaat diepte en vitaliteit in de tand. Porseleinen kronen zonder metalen steun (keizerin-zirkonium) hebben meer diepte en vitaliteit vanwege hun lichttransmissie-eigenschappen.

Keizerin- of zirkoniumkronen kunnen worden gemaakt in gevallen waar er geen tandverlies is, overmatige vernietiging of wanneer de laminaatkroon onvoldoende is. In gevallen waar sprake is van tandverlies, hebben alleen zirkoniumkronen de voorkeur.

Laminaat Fineer Kroon

Laminaatfineer is de meest geprefereerde behandelmethode voor smile-design. Met deze behandelmethode is het mogelijk om de spleet tussen uw tanden, verkleuringen, slijtage en zelfs botsingen te verwijderen.

Veneers zijn nageldikke dunne porseleinen blaadjes. Porseleinen veneers worden gehecht door de voorste oppervlakken van de tanden enigszins op te ruwen.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp