Baardtransplantatie

Snor- en/of baardtransplantatie is een blijvende oplossing als de haren op uw gezicht geheel of gedeeltelijk zijn vernietigd. kan zijn. Het kan ook vanwege een litteken . Het natuurlijke resultaat van de behandeling is blijvend, de ingreep is nagenoeg pijnloos en verloopt spoorloos.

Snor- of baardtransplantatie wordt uitgevoerd met de FUE Sapphire-methode. Onze haartechnicus neemt grafts (haarzakjes) één voor één uit het donorgebied aan de achterkant van uw hoofd. De enten worden gecontroleerd op kwaliteit en vervolgens één voor één geplant op de door u gewenste plaatsen.

        Het aantal benodigde grafts hangt af van het oppervlak van het kale of schaarse haargebied en de graftdichtheid. Het aantal grafts bij snor- of baardtransplantatie varieert tussen de 50 en 2500 grafts . Tijdens de gratis analyse zal een van onze medische experts u een nauwkeurige beoordeling geven. De behandeling duurt 5 - 7 uur.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp