Bil- en heupesthetiek

Wat is een bilvergroting?

De bilvergroting is een applicatie die de gewenste vorm aan de billen geeft en de onderste en middelste delen vult met een extreem zachte overgang in het taillegebied. Dankzij de hippe esthetische toepassingen kunnen de heupen voller worden en kunnen de heupen een rondere uitstraling krijgen. Alle chirurgische toepassingen die voor esthetische doeleinden op het heupgebied worden uitgevoerd, worden ook wel billenesthetiek genoemd.

Vooral de laatste jaren willen veel vrouwen een meer esthetische en gladde heup hebben, waardoor heupesthetische toepassingen enorm populair zijn geworden. Hippe esthetiek, waardoor u er aantrekkelijker uitziet; Het omvat verschillende operaties aan de taille, heupen en billen. Het belangrijkste doel bij een esthetische heupoperatie is het hebben van een rechtopstaande en gladde bil. In deze esthetische toepassing wordt een fit uiterlijk verkregen door het overtollige in het taille- of heupgebied te verwijderen. Maar heup-esthetische operaties worden niet voor één doel uitgevoerd. Omdat sommige vrouwen dunner willen worden in het heupgebied, terwijl anderen een rechtopstaande uitstraling willen hebben. Bij deze operatie die wordt uitgevoerd met liposuctietoepassing, kan indien nodig vetinjectie in de bovenste delen worden gedaan.

Wat zijn de soorten heupesthetiek?

Heupesthetiek, de voorkeur van elke vrouw die een meer esthetische en gladde heup wil hebben, onderscheidt zich met verschillende variëteiten, afhankelijk van de toepassingen. Heupstructuren die een onaangenaam uiterlijk veroorzaken omdat ze volumineus of onevenredig aan het lichaam zijn, kunnen worden gecorrigeerd met bil-esthetiek. We kunnen de soorten heupesthetiek die kunnen verschillen volgens hun toepassingen als volgt opsommen:

●          Grote en platte heupverkleinende operatie

●          Heuplift operatie

●          Heupvergroting operatie

Veelgestelde vragen over heupesthetiek

Is het kontvormingsproces met vetinjectie permanent?

Butt-shaping met vetinjectie is helaas niet permanent. Dankzij de nieuwe technieken die in de loop van de tijd zijn ontwikkeld, is de duurzaamheid van dit proces echter toegenomen.

Is anesthesie vereist bij esthetische heupoperaties?

Heupesthetische operaties worden uitgevoerd in operatiekamers onder algehele narcose.

Zijn esthetische heupoperaties pijnlijk?

Mensen die esthetische operaties willen ondergaan, zoals heup-esthetische chirurgie en heup-augmentatie-esthetiek (chirurgie), vragen zich vaak af of deze operaties pijnlijk zijn. Bilprothesen kunnen in sommige gevallen pijnlijk zijn. Na de operatie kunnen patiënten echter moeite hebben met zitten en staan.

Hoe verloopt het proces na een esthetische heupoperatie?

Na een esthetische heupoperatie hoeven patiënten meestal niet in het ziekenhuis te blijven en kunnen ze dezelfde dag weer naar huis. Het is echter mogelijk dat patiënten tot een dag in het ziekenhuis moeten blijven na de operaties die zijn uitgevoerd door de huid in de vorm van een riem te verwijderen. Twee dagen na de esthetische heupoperatie kan de patiënt beginnen met douchen. De hechtingen die tijdens de operatie worden gemaakt, bevinden zich meestal onder de huid. Daarom is het niet nodig om de hechtingen te verwijderen.

Het wordt aanbevolen om de eerste drie weken na de operatie een korset te dragen. Als de operatie is uitgevoerd met bilprothesen, is het nuttig om uiterst voorzichtig te zijn tijdens het zitten en staan. Daarnaast kunt u in de 3e week na de operatie beginnen met lichte oefeningen en aan het einde van de 6e week kunt u alle activiteiten doen.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp