Micro FUE-methode

Een van de meest voorkomende haartransplantatiemethoden ter wereld is de FUE-haartransplantatiebehandeling. Fue is een afkorting voor Follicular Unit Extraction. Het werd voor het eerst gebruikt in 1988 en werd in 2002 in de medische wereld geaccepteerd. Het grootste voordeel van de FUE-methode is dat er geen incisies op de huid worden gemaakt, dat wil zeggen dat er geen litteken is.

Deze methode vindt plaats door haarzakjes te verzamelen en deze naar een ander gebied te transplanteren . Het wordt verwijderd zonder de haarwortel te beschadigen, naar een andere plaats getransplanteerd en afgedekt. Bij de verwante techniek verwijdert de transplantatiespecialist de haarzakjes één voor één uit het donorgebied met een micronaald.

De geëxtraheerde haarzakjes worden één voor één geplant in het gebied waar de behandeling zal worden toegepast. Daarom kan het genezingsproces langer duren dan bij andere behandeltechnieken. Dit proces kan ook sneller of langzamer verlopen, afhankelijk van de ervaring van de behandelend chirurg.

Aan het begin van de FUE-haartransplantatie wordt eerst lokale anesthesie toegepast op het hoofdgebied van de patiënt. Deze toepassing kan worden uitgevoerd met of zonder naaldloze anesthesie met behulp van de modernste apparatuur. Deze procedure biedt veel comfort voor patiënten die bang zijn voor naalden en niet kunnen worden verdoofd met naalden.

Graft, zoals het in medische terminologie wordt genoemd, is de vorm van elk weefsel in het lichaam dat wordt getransplanteerd naar een ander deel van het lichaam zonder een bloedvat of zenuwverbinding.

De chirurgen of verpleegkundigen die deze operatie uitvoeren, worden geclassificeerd op basis van het aantal follikels en structurele kenmerken, door de transplantaten op de juiste temperatuur in geschikte chemicaliën op te slaan.

Na een FUE-haartransplantatie moet deze stap zorgvuldig worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de persoon mooi en natuurlijk ogend haar heeft. Anders kan er een onnatuurlijk beeld verschijnen.

De belangrijkste fase bij FUE-haartransplantatie is het punt waar het kanaal wordt geopend. De richting van de haargroei hangt af van de kenmerken van het haar en de gebieden waar het groeit verschillen van persoon tot persoon. De kanalen waar het haar wordt getransplanteerd, moeten zich op de meest geschikte diepte en hoek bevinden voor het bestaande haar van de persoon. In dit stadium is de expertise en ervaring van de haartransplantatiechirurg erg belangrijk.

Vergeleken met traditionele technieken is de FUE-haartransplantatietechniek een innovatieve methode en een meer voorkeur methode omdat het wordt toegepast met technologisch apparaten. Er worden geen incisies gemaakt op de hoofdhuid. Om deze reden zal de persoon die een haartransplantatie heeft ondergaan sneller herstellen . In toevoeging , als de transplantaten die normaal gesproken uit het bovenste deel van de nek worden genomen, ontbreken bij die donor gebied , haren genomen van ander delen van het lichaam kunnen ook worden gebruikt.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp