DHI-methode

Een van de geprefereerde methoden als oplossing voor haarverlies is de DHI-haartransplantatietechniek. DHI, wat staat voor Direct Hair Transplantation, is een haartransplantatiemethode waarbij sterke haarzakjes in het nekgebied één voor één worden opgevangen met een implantaatpen en direct in het ontvangende gebied worden getransplanteerd.
Hoewel het in principe gebaseerd is op de FUE-techniek, wordt DHI-haartransplantatie gedeeltelijk geaccepteerd als een nieuwe techniek. Het grootste verschil met FUE haartransplantatie Dat is met DH L Choi pen . Het is niet nodig om kanalen te openen voordat sterke haarzakjes worden geplant. Met DHI Choi-pentechniek
Bij de uitgevoerde haartransplantatie worden de haarzakjes uit het donorgebied direct overgebracht naar het ontvangende gebied.
Hoe lang duurt de haartransplantatieperiode ?
De duur van een haartransplantatie is afhankelijk van het aan te brengen gebied. Operaties die 4.000 tot 4.500 grafts vereisen, duren ongeveer 7 tot 8 uur.
  • De medische toestand van de patiënt en de plaats waar de overdracht zal plaatsvinden,
  • Het volume van het getransplanteerde haar,
  • De ervaring van de chirurg die de behandeling gaat uitvoeren is bepalend voor de duur van de FUE haartransplantatie.
Het kan nodig zijn om drie tot vier uur na de operatie in de kliniek te blijven om de effecten onder controle te houden. Er kan wat pijn of irritatie zijn rond het (de) getransplanteerde gebied(en), de meeste patiënten beschrijven dit gevoel als mild. De procedure is niet pijnlijk en het ongemak is minimaal .
Directe haartransplantatie , deze methode is voor mannen en vrouwen die hun haar niet willen scheren , maar toch een haartransplantatie willen ondergaan .

 

          CareKliniek heeft een uitstekende nazorg. Na uw haartransplantatie staat u onder toezicht van onze gespecialiseerde arts. In de eerste 15 dagen na haartransplantatie is er intensief contact om de genezing te begeleiden en eventueel bij te sturen. Na de eerste 15 dagen is er elke 2 maanden een contactmoment om de voortgang te bewaken. Uiteraard kunt u in deze periode altijd een afspraak maken met onze kliniek of uw vragen stellen via uw contactpersoon.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp