Borst esthetiek

A. Borstlift
Borstlift Als de stevigheid van de borsten afneemt, kan de tepel onder de borstplooi komen. Dit kunnen we verhelpen met een borstlift. Na een borstlift worden de borsten strakker en zien ze er jonger uit.
B. Borstimplantaten
Borstimplantaten Een mooi gevormde borst is een sieraad voor elke vrouw. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom vrouwen ontevreden zijn over het uiterlijk van hun borsten. Uw borsten zijn misschien te klein van vorm of maat voor u. Je borsten kunnen zijn gekrompen na het geven van borstvoeding.
Of misschien heb je met succes een afslankprogramma voltooid en hebben je borsten niet langer de vorm, stevigheid en grootte die je wilt. Wat de reden ook is, als u nu serieus een borstvergroting overweegt, kunt u contact met ons opnemen voor gedetailleerde informatie.
ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp