Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwen worden aangetast door medische behandelingen zoals wenkbrauwen, ringwormziekte, aangeboren onregelmatigheden in de wenkbrauwen, permanente make-up, chemotherapie nadat er een verkeerde wenkbrauwverwijdering en verliesprobleem optreedt . Soms is het mogelijk dat de wenkbrauwen terugkomen nadat ze zijn afgevallen, maar meestal is dit niet mogelijk . Daarom kunnen degenen die deze problemen hebben, zich wenden tot wenkbrauwtransplantatie. Omdat wenkbrauwen de meest invloedrijke factor zijn in het uiterlijk.

Wenkbrauwtransplantatie is het verwijderen van haarzakjes uit het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd bij wenkbrauwtransplantatie) en transplanteren naar het wenkbrauwgebied. In dit proces heeft de DHI-techniek technisch de voorkeur. De DHI-techniek houdt in dat de haarzakjes naar het kanaal in deze pen worden overgebracht en rechtstreeks op het ontvangende gebied worden geplaatst, dankzij een speciale pen die een implanteer- of CHOI-naald wordt genoemd .

Het uiterlijk na een wenkbrauwtransplantatie moet natuurlijk, esthetisch en realistisch zijn. Om dit te bereiken, moeten de hoek en richting van de wortels correct worden aangepast en moet de wenkbrauwlijn worden ontworpen tijdens de transplantatie van de haarzakjes. Dit kan met de DHI-methode. Omdat de DHI-methode een methode is die aandacht en zorg vereist, moet deze worden uitgevoerd door een gespecialiseerd team.

De reden waarom de FUE-methode hier niet de voorkeur heeft, is dat het kanaalopeningsproces wordt uitgevoerd in de FUE-methode. Aangezien het groefproces de bestaande wenkbrauwharen zal beschadigen en het operatiegebied direct op het gezicht ligt, mogen groeven niet worden uitgevoerd. Anders wordt er geen natuurlijke uitstraling verkregen.

Na wenkbrauwtransplantatie is te zien dat de getransplanteerde wenkbrauwen binnen 15 dagen uitvallen. Dit is een teken dat er nieuwe wenkbrauwen zullen groeien. Wenkbrauwen zullen binnen 3 maanden beginnen te groeien en zullen hun volledige uiterlijk bereiken in 8-12 maanden.

Een maand na de wenkbrauwtransplantatie krijgen de wenkbrauwen, als de instructies van de arts worden opgevolgd en goede zorg wordt verleend, hun natuurlijke uiterlijk terug.

Wenkbrauwtransplantatie is een procedure waarbij een enkele sessie meestal voldoende is. In sommige gevallen kunnen degenen die het gewenste volume niet kunnen bereiken of als de getransplanteerde wenkbrauwen beschadigd zijn, echter na een jaar een tweede wenkbrauwtransplantatie ondergaan. Het kan geen kwaad om voor de tweede keer een wenkbrauwtransplantatie uit te voeren.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp