Haartransplantatie voor vrouwen

Het is niet nodig om te scheren tijdens haartransplantatie bij vrouwen. Bestaand haar wordt opgevuld zonder het haar volledig af te knippen. Zo wordt haaruitval geëlimineerd. Enten worden uit sterke haarzakjes gehaald, de verzamelde haarzakjes worden overgebracht naar de probleemgebieden. Bovendien is er geen probleem met het uitvallen van deze haren die later worden getransplanteerd.

         

Het mooiste aan de FUE-haartransplantatietechniek die bij vrouwen wordt toegepast, is dat het te transplanteren haar naar het probleemgebied wordt overgebracht zonder het te knippen. Met andere woorden, het haar dat tijdens deze toepassing bij vrouwen wordt overgedragen, wordt niet ingekort.
Enten worden in de vorm van een venster uit het bovenste deel van het nekgebied genomen .
ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp