Liposuctie

Extra kilo's lijken zich vaak op een bepaald moment op te stapelen. Bijvoorbeeld buik, benen of kaak. Daar is niets vreemds aan, de meeste mensen kunnen het begrijpen. Voor sommigen is dit effect echter zo sterk dat ze zich ongemakkelijk voelen omdat het hun lichaamscontouren vervormt . Vetophopingen maken het lichaam onevenredig .

Liposuctie brengt de contouren van uw lichaam beter in evenwicht. Met een liposuctiebehandeling kunt u hardnekkig vet plaatselijk verwijderen . Een buikwandcorrectie of mini-buikwandcorrectie met liposuctie is een veel voorkomende behandelmethode. liposuctie

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar ­čÖé Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he ­čÖé Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverl├Ąssige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp