Vrijwaring

medische informatie
De website van FBM https://carekliniek.nl/ is niet bedoeld om medisch advies te geven, maar alleen om gebruikers te voorzien van informatie die hen in staat stelt het relevante onderwerp in onze relevante gezondheidsgerelateerde inhoud waarnaar zij op zoek zijn, beter te begrijpen.
Specifiek medisch advies wordt op onze site niet gegeven en wij raden u aan om voor diagnose en persoonlijke gezondheidsproblemen naar een gespecialiseerde arts te gaan.
Externe links
carekliniek.nl biedt voor het gemak van internetgebruikers links naar andere internetsites aan.carekliniek.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van deze externe sites en onderschrijft of garandeert niet de producten, diensten – informatie die op deze andere internetsites worden beschreven of aangeboden. sites. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de auteursrecht- en licentiebeperkingen van gelinkte pagina’s te controleren en alle noodzakelijke toestemmingen te verkrijgen. Externe sites voldoen mogelijk niet aan dezelfde voorwaarden als het Privacybeleid
Inhoud
De inhoud op de website kan worden geschreven door inhoudproducenten die gespecialiseerd zijn op het gebied van gezondheid of door artsen zelf. Daarnaast worden de door de redactie geschreven artikelen ook beoordeeld door een arts die deskundig is op dat gebied. Hoewel beoordeeld, is de inhoud op de site van carekliniek.nl uitsluitend voor informatieve doeleinden geschreven, zodat de auteurs van deze artikelen en carekliniek.nl niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor materiële/morele schade. Daarnaast verklaart zorgkliniek.nl zich het recht voor te behouden wijzigingen in de inhoud aan te brengen.
Google Analytics
Op deze website maakt Google Inc. Er wordt gebruik gemaakt van de webanalysedienst van Google Analytics. Zodra u inlogt op deze website, accepteert u dat de van u verkregen informatie door Google kan worden gebruikt.