Botox

Wat is Botox?

Botox, dat op veel medische gebieden wordt toegepast, vooral op het gebied van esthetiek, is een exotoxine dat wordt gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht en overmatig zweten. Botox wordt verkregen uit de bacterie Clostridium Botulinum.

Het is ook de meest betrouwbare en gemakkelijke methode om rimpels en lijntjes in het gezicht te verwijderen. Botox, dat niet alle spieren systemisch aantast, heeft alleen invloed op het gebied waar het wordt geïnjecteerd en voorkomt het vrijkomen van stoffen die zorgen voor overdracht in zenuwuiteinden. Het stopt ook tijdelijk de elektrische overdracht tussen zenuwen en spieren of zweetklieren.

Botox, dat voor het eerst werd toegepast bij de behandeling van lui oog, blefarospasme (het onvermogen om de oogleden goed te bewegen) en cervicale dystonie, werd later gebruikt om rimpels veroorzaakt door fronslijnen te corrigeren.

Waarom wordt Botox gedaan?

Op welke gebieden en met welk doel Botox-toepassing wordt toegepast, is een van de meest curieuze kwesties. Botox, dat meestal wordt gebruikt als middel tegen rimpels in het gezicht en zweten onder de oksels, is zowel een therapeutische als een beschermende toepassing.

Hoewel het ervoor zorgt dat de lijnen die op het gezicht verschijnen na verloop van tijd volledig worden geopend, kunnen de lijnen die duidelijk zijn geworden ook genezen zonder dieper te worden, zelfs als ze nog niet op het gezicht zijn gesetteld. Afgezien daarvan maakt het ook een einde aan het probleem van overmatig zweten door de zweetklieren te blokkeren.

ilaman Sha
ilaman Sha
2023-05-20
It was very nice and great work. Great staff. Thanks for all!!!
Adem Er
Adem Er
2023-05-20
Ik heb kort geleden mijn behandeling gehad bij Care Kliniek. Na eerst een intake gesprek gehad te hebben waarin ik veel informatie kreeg over wat ik verwachten kon, is op een later tijdstip de behandeling uitgevoerd. Dit werd gedaan door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Nu een paar weken later heb ik al weer haar 🙂 Het haar groeit prima en ziet er zeer goed uit. Ik ben dus zeer content over deze behandeling en krijg ook veel leuke reacties van andere mensen. Leuk he 🙂 Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
ay yildiz
ay yildiz
2023-04-18
Ik en me vrouw hadden prp gehad en het resultaat was perfect zo hadden wij helemaal niet verwacht.Bedankt voor jullie tijd en inzet. Yildiz
MFK
MFK
2022-12-11
Good service, very friendly people.
Hakan Ayan
Hakan Ayan
2022-12-11
Nette und zuverlässige Leute
M Disli
M Disli
2022-07-16
Ik heb een positieve ervaring met CareKliniek! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun werk op een professionele manier. Dankjewel CareKliniek!

Neem contact met ons op

Volg ons op sociale media!

Neem contact met ons op

Adres:Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam

7/24 online hulp